上海夜生活NDK

first_img Lighting: CopyHouses, Houses Interiors•Beverly Hills, United States “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/884321/crescent-drive-ehrlich-architects Clipboard Crescent Drive / Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects Lead Architects: 2016 CopyAbout this officeEhrlich Yanai Rhee Chaney ArchitectsOfficeFollowProductsWoodGlassConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesInterior DesignResidential InteriorsHouse InteriorsBeverly HillsUnited StatesPublished on December 03, 2017Cite: “Crescent Drive / Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects” 02 Dec 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowerhansgroheShowers – Croma SelectGlass3MGlass Finish – FASARA™ GradationPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesWall / Ceiling LightsCocowebLighting – Blackspot LED Barn LightUrban ApplicationsIsland Exterior FabricatorsPublic Safety Answering Center II Envelope SystemCeilingsSculptformTimber Batten Ceiling in All Souls ChapelHanging LampsLouis PoulsenLamp – PH 5 + PH 5 MiniGlazedGrespaniaWall Tiles – Porto PetroThermalSchöckInsulation – Isokorb® Concrete to SteelCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterCompositesLamitechPlastic facades PanelexCarpetsHalcyon LakeCarpet – Nobsa GreyMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Manufacturers: Weiland, Flooringl, Walnut Structural: Architects: Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects Area Area of this architecture project United States Jeff Guh Engineering Area:  3000 ft² Year Completion year of this architecture project Landscape: Houses “COPY” Crescent Drive / Ehrlich Yanai Rhee Chaney ArchitectsSave this projectSaveCrescent Drive / Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects Takashi Yanai, FAIA – Partner-In-Charge; Megan Lawler, AIA – Project Architect ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/884321/crescent-drive-ehrlich-architects Clipboard GSLA Studio Photographs ArchDaily eSquared Lighting Year:  City:Beverly HillsCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Matthew MillmanRecommended ProductsDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcWindowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityWindowsAir-LuxSliding Window – CurvedText description provided by the architects. Light, simplicity and materiality were the guiding design elements for this modest 3,000 square foot residence for a young couple and their newborn child. Respectful to a neighborhood mainly consisting of Spanish-styled homes from the 1940s, scale and mass were kept comparable.Save this picture!© Matthew MillmanMaterials traditionally used in Spanish houses were incorporated – all but with a modern twist; a straightforward composition of stucco, concrete and wood produced both a contemporary and warm respite in this urban setting. The house incorporates a pool, strategic landscaping and a private entry sequence to maximize exterior space on the 6,000 sf lot.Save this picture!© Matthew MillmanSave this picture!PlanSave this picture!© Matthew MillmanA “series of choreographed experiences” create an urban oasis in the midst of Beverly Hills on this tight site. The interior design showcases minimal materials and timeless furniture pieces along with a growing modern art collection including a series of Los Angeles architectural photography. Myriad bespoke elements throughout the house recall the powerful simplicity of Japanese architecture, providing moments for reflection and aesthetic display.In the main living area, bold floor-to-ceiling glass-doors define the room. With these pocketed away entirely, the living and dining seamlessly open to the back yard and pool, increasing the sense of outdoor space and giving the illusion of a much bigger home while taking full advantage of the California climate. A sculptural walnut staircase anchors the living area on the opposite end, while a board-formed concrete wall with integrated American-walnut casework and paneling ties the composition together.Save this picture!© Matthew MillmanUpstairs, the master suite, with his and her bathrooms and closets, opens to a balcony overlooking the backyard and beyond to the distant glittering skyline.  The comfortable design of this level also provides a workout room and home office with treetop views, and two bedroom suites, perfect for this growing family’s needs.Save this picture!© Matthew MillmanThe private entry court includes a soothing water feature, and sums up the modern home as one of powerful simplicity and calm reflection.Save this picture!© Matthew MillmanProject gallerySee allShow lessRooftop Sauna in London / Aalto University – School of Arts, Design and ArchitectureSelected ProjectsDong Yugan’s Brick Art Museum Through the Lens of He LianArticles Share Save this picture!© Matthew Millman+ 16 Share Builder: Photographs:  Matthew Millman Manufacturers Brands with products used in this architecture project Projects Residential Construction Co.last_img read more