上海品茶网OKN

first_img Projects “COPY” Houses CopyHouses•Castelrotto, Italy House D / Pauhof ArchitektenSave this projectSaveHouse D / Pauhof Architekten ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/265974/house-d-pauhof-architekten Clipboard Save this picture!© Mateo Piazza+ 34 Share ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/265974/house-d-pauhof-architekten Clipboard Photographs:  Mateo PiazzaText description provided by the architects. House D is a single-family dwelling with an integrated studio-gallery. Built on a steep slope, it weaves itself into its immediate surroundings and at the same time alludes to the more distant mountain landscape. On the one hand, it is embedded in the suburban settlement, on the other, it stands out as the end point of a southward-facing vineyard. This ambivalence is emphasized by the previously existing natural stone wall that runs along the eastern side, reaching out into the open landscape. The organic curve of this wall – a line characteristic for the entire western slope – the stone border of the private driveway, and the snaking path of the road define the specific situation. In this way, we conceived House D as a kind of joint that extends past the steep slope to connect the existing elements.Save this picture!© Mateo PiazzaRecommended ProductsDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemWindowspanoramah!®ah!38 – FlexibilitySuspension SystemsGustafsSlated Timber Ceiling in EQT Corporate HeadquartersDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaThe structure of the house – that is, the section and/or the floor plan – results from the unusual nature of the site. On the south side, the house extends along the entire length of the building line, forming a four-story stacked volume (approximate height difference: 12 m). Otherwise, the rounded contour of the plan abstractly follows the property line. The structuring of the interior spaces is an artificial reflection of the specific topographic situation. All views are choreographed to capture as much of the still intact surrounding landscape as possible while blocking out the immediate, less attractive neighborhood. The spiral course of circulation manifests itself in the hovering roof structure (a snaking timber construction) that follows the curve of the northward-facing atrium, winds upward, is briefly supported by the bedroom façade, and then continues off into the vineyard as a tapering pergola.Save this picture!© Mateo PiazzaFour floors, each with its own character, determine the spatial continuum. The lower level houses the semi-public, neutrally toned studio-gallery with fair-faced concrete walls and natural illumination from a side light and clerestory windows on the slope side. The entrance to the house leads via a wide, half-indoor, half-outdoor, concrete staircase to the domain of the lady of the house: a two-story-high studio library and adjacent work area with a glass wall looking down onto the gallery. Grouped around the quarter-circle-shaped void of the gallery are the children’s bedrooms, a guestroom, and the bath- and utility rooms. Colors and materials in general play an especially important role and were planned in an inspiring collaboration with the artist Manfred Alois Mayr from Bolzano. Save this picture!© Mateo PiazzaAlong the vertical, load-bearing concrete slab, another staircase leads up to the main level of the house. Here we find the building’s only large-area interconnected level space with two directly adjacent terraces. On this floor the house opens out horizontally, encloses a kind of atrium with connected living and dining room areas, a kitchen, and the master bedroom. The low room height (2.44 m) and the black wooden slat ceiling (like the façade) impel the eye outward. A one-and-a-half meter high ribbon window directly below the ceiling cuts through half of the house, affording a 180° panoramic view of the mountains. The upper level – enclosed in an isolated wooden box – is a private space, a kind of cozy family room. Save this picture!© Mateo PiazzaOn the construction of the house: concrete was used for the underground areas and the vertical load-bearing slabs; timber for all the visible volumes from the first floor upward. All outer façades and the atrium-level walls are covered with a flamed oak cladding. The atmosphere of the interior rooms is strongly determined by the materials used: waxed oak, split natural stone slabs, fair-faced concrete (sometimes with a boasted surface), black terrazzo flooring, bottle-green glass mosaic tiles, sisal walls …Save this picture!SectionProject gallerySee allShow lessDutchess House No. 1 / Grzywinski + PonsArticlesPalladio Virtuel ExhibitionArticles Share Architects: Pauhof Architekten Photographs Italy House D / Pauhof Architekten “COPY” CopyAbout this officePauhof ArchitektenOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodHousesCastelrottoItalyPublished on August 25, 2012Cite: “House D / Pauhof Architekten” 25 Aug 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – Metropol ClassicVinyl Walls3MVinyl Finish- DI-NOC™ Glass FinishPartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – Painted AluminumStonesCosentinoDekton® Surfaces – Chicago 444Exterior DeckingLunawoodThermowood DeckingWoodBruagAcoustic Panels with LEDWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – CPXPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsHexapent Facade PanelDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Folding Door System – Rabel 3710 Super ThermalWall / Ceiling LightsLuminisCeiling Surface Lights – HollowcoreBenches / TablesUrbaStyleConcrete Bench – BoomerangMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more